Kundaliinijoogaopettajakoulutus (Yogi Bhajanin oppien mukainen)

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa loppukeväästä 2020 – nyt pääosin suomenkielisenä!

~ ~ ~ ~ ~

Kehto järjestää KRI-hyväksyttyä kundaliinijoogaopettajakoulutusta yhteistyössä Karam Kriya -koulun kanssa. Koulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Loviisassa Strömforsin ruukilla ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi. Englanninkielisen opetuksen ajaksi halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen (esim. Portugalissa). Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

Alkukeväällä 2020 alkavan kurssin ajankohdat täsmentyvät myöhemmin

Kurssimoduulien yleinen päivä­ohjelma alkaa Sadhanalla klo 5.30 ja päättyy noin klo 18.00. Joinakin päivinä on myös iltaohjelmaa.

Teemat:

• Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Pyydä kurssin infopaketti tai kysy lisää. Kurssiesitteen voit myös ladata tästä:

Kundaliinijoogaopettajakoulutuksen esite

noora@kundaliini.fi / 040 5350 004