Kundaliinijoogaopettajakoulutus (Yogi Bhajanin oppien mukainen)

Upea, syvällinen, retriittimuotoinen koulutuksemme alkaa toukokuussa 2020 – jälleen pääosin suomenkielisenä!

Hakuaikaa jatkettu 13.5.2020 saakka. Koulutus alkaa Zoomin välityksellä. Kysy lisätietoja. Varsinainen ensimmäinen tapaaminen pidetään syyskuussa 2020 ja koulutukseen lisätään vielä yksi 6-päiväinen moduli syksylle 2021.

Voit myös ladata koulutuksen uuden PDF-esitteen tästä.

~ ~ ~ ~ ~

Kehto järjestää KRI-hyväksyttyä kundaliinijoogaopettajakoulutusta yhteistyössä Karam Kriya -koulun kanssa. Koulutus antaa kansainvälisen joogaopettajapätevyyden ja mahdollisuuden syventää omaa ymmärrystä ja suhdetta kundaliinijoogan valtavaan tietoperintöön.

Koulutuksessa lähdemme liikkeelle joogan ikiaikaisesta lähtökohdasta, siitä mitä jooga on sinulle ja miten se näkyy omassa elämässäsi. Tavoitteenamme on yhdessä, ryhmänä, koulutuksen kuluessa todella elää joogaa. Koulutus koostuukin neljästä retiriittimuotoisesta 6-päiväisestä opintokokonaisuudesta ja näiden välillä tehtävistä kotiharjoituksista ja tehtävistä.

Kolme retriittijaksoista järjestetään Loviisassa Strömforsin ruukilla ja yhdelle retriittijaksolle matkustamme Portugaliin aitoon jooga-ashramiin. Retriittien aikana on todella mahdollisuus syventyä harjoitukseen ja elämäntapaan osaavien ja läsnäolevien, helposti lähestyttävien opettajien ohjauksessa. Retriitin jälkeen on aika integroida opittua omaan elämään, tutkia kokeilla ja etisiä omaa tapaa elää joogaa todeksi arjessa.

Prosessi syventää jokaisen opettajaopiskelijan suhdetta asana-harjoitukseen, joogiseen elämäntapaan, meditaatioon ja joogafilosofiaan ja luo näin vahvan perustan toisten opettamiselle. Opetustyö ei ole edellytys opinnoille, koulutukseen voi osallistua myös tarkoituksena syventää omaa harjoitusta ja tietämystä.

Koulutuksen pääopettajana toimii Karam Kriya Koulun perustaja Shiv Charan Singh. Hänen opetuksessaan olemme Portugalin retriitin ajan Quinta do Rajon ashramissa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi. Englanninkielisen opetuksen ajaksi halukkailla on mahdollisuus tulkkaukseen (esim. Portugalissa). Oppimateriaali on toistaiseksi englanninkielinen.

AJANKOHDAT

Kurssi koostuu neljästä erillisestä moduulista toukokuusta 2020 toukokuuhun 2021.

  1. Moduuli, 21-26.5.2020, Loviisan Strömfors
  2. Moduuli, 24. – 29.9.2020, Loviisan Strömfors
  3. Moduuli, 5. – 10.1.2021, Loviisan Strömfors
  4. Moduuli, 30.4. – 4.5.2021, Quinta do Rajon ashram Portugalissa

Kurssimoduulien yleinen päivä­ohjelma alkaa Sadhanalla klo 5.30 ja päättyy noin klo 18.00. Joinakin päivinä on myös iltaohjelmaa.

Teemat:

  • Joogafilosofia ja -tiede
  • Jooginen elämäntapa (yoga off the mat)
  • Länsimainen ja jooginen anatomia ja fysiologia
  • Asanatekniikka
  • Pedagogiikka
  • Opetusharjoittelu

Koulutus soveltuu kundaliinijoogan harrastajille, mutta myös muita joogasuuntauksia opiskelleille. Kurssin päätyttyä oppilaat valmistuvat kundaliinijoogaohjaajiksi ja saavat kansainvälisen todistuksen.

Pyydä kurssin infopaketti tai kysy lisää. Kurssiesitteen voit myös ladata tästä: 

Kundaliinijoogaopettajakoulutuksen esite

hartejpal@kundaliini.fi / 040 5350 004
jagatprem@kehtokoulu.fi / 050 3050 536
charanpal@kehtokoulu.fi / 0500 903 105