Vapaa Tie

Kehto Koulun opetuksen keskiössä on Vapaa Tie koulutus- ja kasvuohjelma. Koulutus on syvällinen, niin psykologinen kuin henkinen matka omaan itseen ja yhteyteen toisten kanssa. Seuraavan kerran tämä koulutus alkaa toukokuussa 2021! Voit ladata koulutuksen uuden esitteen: Vapaa Tie.

Onko juuri sinun hetkesi astua matkalle, joka vie sinut omaan elämääsi yhä voimallisemmin? Tule osaksi ryhmää, opetusta ja yhteisöä jossa tuemme toistemme entistä tietoisempaa elämää myötätunnolla, sitoutumisella ja ilolla!

Tasoja koulutuksessa on kolme. Kuhunkin tasoon sitoudutaan erikseen. Opinnot kullakin tasolla kestävät 1-2 vuotta.

Taso I: VAPAA TIE -OHJAAJA – MINÄ; ymmärrän minua, ymmärrän maailmankaikkeutta

Taso II: VAPAA TIE -VALMENTAJA – ME; läheinen vuorovaikutus, itsekeskeisyyden tutkiminen ja yhteydelle avautuminen

Taso III: VAPAA TIE -OPETTAJA – SE; yhteys itseä suurempaan oman elämän kokonaisuudessa

Kehto Koulu ei tarjoa tiettyä dogmaa tai ismiä, jota seurata. Opetuksemme ja tukemme tavoitteena on auttaa sinua löytämään oma äänesi ja oma tiesi. Kokemuksesta kuitenkin tiedämme, että säännöllinen henkinen harjoitus ja opettajan tuki ja peilaus ovat suureksi avuksi vapauden ja oman tien löytymisessä.

Uskomme myös, että sekä tunteita, mieltä, että kehoa on hyvä työstää samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tällä perusteella käytämme opetuksessamme erityisesti seuraavia työkaluja: kundaliinijooga, dynaaminen meditaatio, henkinen enneagrammi , psykodynaaminen psykologia, hahmoterapia, psykodraama, hengitys- ja kehotyöskentely.

Kehto Koulun henkisen opetuksen erityispiirteenä on syvällinen opetus, joka ei kuitenkaan jää filosofisen pohdinnan tasolle. Koulutusohjelmassa lähestymme intensiivisesti jokaisen omakohtaista kokemusta ja arkea, jotta ideat muuttuvat elämäksi jokaisen opiskelijan kohdalla.

Kehto Koulun opetus on kiinni tässä ajassa. Pyrimme tuomaan kaikkeen opetukseen sekä realisaation että aktualisaation näkökulmat. Käytännössä tämä tarkoittaa vastauksia seuraaviin kysymyksin yhä uudelleen ja uudelleen:

  • Mikä olen? – Mikä minussa on ajatonta, ikuista, luovaa, myötätuntoista, viisasta
  • Kuka Olen? – Miten se mikä olen näkyy toiminnassani, ajatuksissani, olemisessani juuri nyt?

Koulutus edellyttää opiskelijalta valintaa sitoutua omaan itseen ajoittaisesta epämukavuudesta huolimatta, valmiutta tarkastella omia ajatusmalleja kriittisesti ja halukkuutta ottaa käytännön askelia kohti hyvinvointia ja iloa.

 ✪

Seuraava Vapaa Tie -ohjaajakoulutus (Taso I) käynnistyy toukokuussa 2021. Ohjaajakoulutus sisältää 11 modulia ja 10 tapaamiskertaa (yksi retriitti) noin 11 kuukauden aikana.

Tapaamisajankohdat ovat 14.-16.5.2021, 11.-13.6.2021, 13.-17.8.2021, 10.-12.9.2021, 8.-10.10.2021, 5.-7.11.2021, 10.-12.12.2021, 14.-16.1.2022, 11.-13.2.2022 ja 18.-20.3.2022.

Lataa Vapaa Tie -ohjaajakoulutuksen esite: Vapaa Tie.

Olet myös lämpimästi tervetullut Vapaa Tie -infotilaisuuksiin, joista seuraava järjestetään Kehto Koululla Kauniaisissa, tiistaina 13.4. klo 19-20.30. Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen (viimeistään päivää ennen Emilialle). Tilaisuuteen voit osallistua myös etänä zoomissa.

Kysy lisätietoja ja tilaa hakulomake: emilia@kehtokoulu.fi tai 050 3050536.

Vapaa Tie -valmentajakoulutus (Taso II) kurssi sisältää 10 modulia ja 8 tapaamiskertaa. Kysy alkamisajankohdasta lisätietoja meiltä.

Vapaa Tie -opettajakoulutus (Taso III) kurssi sisältää 3 modulia (kunkin kesto yksi viikko), noin 12 kuukauden aikana + henkilökohtaisen valmennuksen prosessin kestoltaan noin 12 kuukautta.

Kukin taso käydään yksi kerrallaan ja seuraavalle pääsy edellyttää todistusta edellisestä tasosta.

Tilaa koulutuksen infopaketti ja hakulomake tai kysy meiltä mitä tahansa koulutuksesta:

emilia@kehtokoulu.fi / 050 3050 536
tommi@kehtokoulu.fi / 0500 903 105
kehto@kehtokoulu.fi

Jos haluat jutella koulutuksen läpikäyneen ihmisen kanssa, annamme mielellämme sinulle kontaktitietoja. Moni oppilas on lupautunut kertomaan kokemuksistaan, sillä se on monesti paras tapa saada todellinen tuntu koulutuksen laadusta ja luonteesta. Katso myös näiltä sivuilta alakohta “Kokemuksia”.