Muut kurssit ja tapahtumat

Tervetuloa Kehdon vuoden 2020 tapahtumiin!

Ilmoittautumiset (ellei toisin mainittu) ja tiedustelut:

Tommi Charanpal: charanpal@kehtokoulu.fi, puh 0500 903 105, Emilia Jagat Prem, jagatprem@kehtokoulu.fi puh 050 30 50 536

TOUKOKUU 2020

3.5.2020 Sunnuntaina kello 18.00 – 20.00 – Zoom
FEMIINI ROHKEUS JA SANKARITTAREN ARKKITYYPPI

Emilia Jagat Prem pitää interaktiivisen verkkoluennon erityisesti Naisille Zoomin välityksellä. Verkkoluento sisältää luennon sekä kysymys- ja jakamisosuuden.
Luennon hinta on 25 euroa (sis. alv 24%).
Ilmoittaudu Emilialle: emilia@kehtokoulu.fi

Vapaa Tie -ohjaajakoulutus alkaa 8.-10.5.2020 Nuuksiossa. Lisätietoja täältä.

15.5. Siirto huhtikuulta! Nainen ja viha -työpaja Helsingissä perjantaina 15.5. kello 17.00 – 20.30, Joogakoulu Daya. Lisätietoa tässä. Mikäli emme pääse kokoontumaan, kyseiselle kurssille ilmoittautuneille lähetetään erikseen sähköpostia mahdollisesta siirrosta verkkoon tai myöhempään ajakohtaan fyysisesti

Helatorstaina 21.5.2020 kello 18.00 – 20.00 – Zoom
ILO ja KIITOLLISUUS VAIKEISSA TILANTEISSA

Tommi Charanpal pitää interaktiivisen verkkoluennon niinikään Zoomin välityksellä. Verkkoluento sisältää luennon sekä kysymys- ja jakamisosuuden.
Luennon hinta on 25 euroa (sis. alv 24%).
Ilmoittaudu tällekin kurssille Emilialle: emilia@kehtokoulu.fi

Retriittimuotoinen Kundaliinijoogaopettajakoulutus alkaa Loviisan Strömforsissa 21.-26.5.2020. Lisätietoja täältä.

Kehto Sangatin vuosittainen kokoontuminen Zoomissa 30. -31.5.2020  (Vapaa Tie -ohjaajat, -valmentajat, -opettajat ja -opiskelijat sekä Kundaliinijoogaopettajat ja -opiskelijat). Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kehtosangat@gmail.com. HUOM! Tämä tapaaminen siirtyy Zoomiin, sillä nykyiset valtioneuvoston säännökset ja suositukset ja esim. ravintoloiden kiinniolo eivät valitettavasti mahdollista tapaamistamme näillä näkymin fyysisesti. Haluamme myös huolehtia ihmisten terveydestä, turvallisuudesta ja huolenpidosta omalta osaltamme henkisenä kouluna kaikin tavoin. Samalla kun siirrymme Zoomiin, tapahtuma lyhenee päivän kestäväksi (lauantai) lisättynä sunnuntaina tehtävällä Sadhanalla. Lisätietoja kutsutuille pian sähköposteihin. Tulethan kuitenkin matkaamme mukaan! Tietoisuus pysyy, muodot muuttuvat. Kiitos.

KESÄ – HEINÄKUU

Kehdon Perinteinen Kesälomaretriitti Frantsilassa 29.6. – 2.7.2020. Aiheena Rakkaus. Tarkempaa infoa täällä

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseillemme! SAT NAM.