Muut kurssit ja tapahtumat

ATervetuloa Kehdon vuoden 2019 tapahtumiin! Kausi on käynnistynyt hyvällä vauhdilla. Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Kaikki ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Tommi Charanpal: charanpal@kehtokoulu.fi, puh 0500 903 105, Emilia Jagat Prem, jagatprem@kehtokoulu.fi puh 050 30 50 536

Tutustu Tommi Charanpalin kundaliinijoogan viikkotunteihin tästä ja ilmoittaudu mukaan.

Tutustu Emilia Jagat Premin kundaliinijoogatuntiin ja työpajoihin tästä.

Maaliskuu:

23.3. Kundaliinijoogatyöpaja: Löydä elämän rytmi, lauantaina kello 10:30 – 13:30. Opettajana Jagat Prem Kaur / Emilia Vasko-Kujala. Ilmoittautuminen suoraa Kauniaisten kansalaisopistoon.

Huhtikuu:

6. – 7.4. Palauta sisäinen tasapainosi -kundaliinijoogakurssi Jyväskylässä. Lue lisää tästä. Opettajana Jagat Prem Kaur/Emilia Vasko-Kujala.

12.4. Enneagrammin peruskurssi, kello 9:00 – 17:00 (Kauniaisten kansalaisopisto). Opettajana Emilia Vasko-Kujala. Ilmoittautuminen suoraan Kauniaisten kansalaisopistoon.

21.4. Kundaliinijoogaopettajakoulutus alkaa Loviisan Strömforssissa.

27.4. Kundaliinijoogatyöpaja: Hengityksen voima kello 10:30 – 13:30. Opettajana Charanpal Singh / Tommi Kujala. Ilmoittautuminen suoraan Kauniaisten kansalaisopistoon.

Toukokuu:

Vapaa tie ohjaajakoulutus (Taso I) alkaa 17. – 19.5. Nuuksiossa.

Kesäkuu:

31.5. – 2.6. Kehto koulun Sangat tapaaminen Loviisan Strömforsin ruukissa. 31.5. – 2.6. Vapaa Tie -opettajat, -valmentajat, -ohjaajat, -oppilaat (kaikki tasot) ja Kundaliinijoogaopettajat ja -opettajiksi opiskelevat

Heinäkuu:

1.7. – 4.7. Perinteinen Kehdon kesälomaretriitti Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseillemme! SAT NAM.